Op zoek naar winterwielensets?

Cupra

winterwielenset

0€*
ref. rechts
ref. links
*Vermelde prijs is voor een volledige winterwielenkit van 4 winterbanden + velg (btw inclusief). De prijs is exclusief: montage, wieldeksels en Recytyre. De prijs is geldig vanaf 01/09/2019 tot einde voorraad.

ZEER BELANGRIJK! Om na te gaan of de band en velgcombinatie toegelaten is op het voertuig, dient u steeds de voorgeschreven gegevens op het gelijkvormigheidsattest (COC) van het voertuig te controleren.

Indien de afmetingen van de gemonteerde banden niet overeenkomen met de afmetingen op het COC, dient de buitendiameter van de band overeen te komen met de buitendiameter van één van de originele banden met een tolerantie van -2% en +1,5%. Dit kan u nakijken via de bandentool op de site van de GOCA. https://www.gocavlaanderen.be/detail-page/bandenmaten

D'Ieteren Automotive kan niet verantwoordelijk gesteld worden als de montage op het voertuig afwijkt van de montage vermeld op het COC.

De winter -of zomerwielensets worden geleverd zonder TPMS sensoren tenzij anders vermeld in de beschrijving van de desbetreffende wielenset. De geadverteerde prijs is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wij adviseren u ook: